Bandić ispratio zagrebačke bicikliste za Vukovar, sutra kreću i Sesvećani

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.11.2017. 19:17:38
Bandić ispratio zagrebačke bicikliste za Vukovar, sutra kreću i Sesvećani

Foto: Zagreb.hr

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, zajedno s učenicima OŠ Rapska te veteranima 148. trnjanske brigade i brojnim građanima, ispratio je večeras 20-ak biciklista, sudionika biciklističkog maratona Zagreb – Vukovar. No, sutra za Vukovar kreću i Sesvećani.


Pripadnici 144. Sesvetske brigade HV, inače vrlo aktivni rekreativni biciklisti stići će do Vukovara za dva dana  kako bi biciklističkim maratonom spojili Sesvete i grad heroj Vukovar. Kao zaljubljenici u biciklizam a pritom i fizički sigurni u svoje fizičke mogućnosti, odlučili su obilježiti 18.11.2017, na način koji će im ostati kao trajna uspomena za cijeli život i učvrstiti višegodišnje prijateljstvo poteklo još od ratnih dana. 

Inače u istom sastavu, su i na isti način biciklima, obilježili  2015. dvadeset godina akcije OLUJA, stigavši iz Sesveta do Knina a potom i dalje do Vrlike. A oni su: Nikola Tojčić, Ivica Ćupar, Damir Kapitan, Mario Šincek i Tomislav Vokić.


Njih će sutra rano ujutro ispred prostorija Radio Martina u Bjelovarskoj 62 ispratiti i čelnici Sesveta Stjepan Kezerić i Dražen Markota.  Ovo je ujedno i poziv svim Sesvećanima koji to mogu i žele da dođu na ispračaj naših veterana, biciklista u Vukovar.



Vezane vijesti
Ažurirano: 15.1.2024. 9:16:07

Create Account