Božićna veselica u DVD-u Vugrovec, Djed Mraz mališanima dijelio darove

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 24.12.2023. 11:38:55
Božićna veselica u DVD-u Vugrovec, Djed Mraz mališanima dijelio darove

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

DVD Vugrovec ove je godine priredio najveću, najposjećeniju i najbolju svoju božićnu veselicu do sad.



Na prostoru ispred vatrogasnog doma DVD-a Vugrovec bili su rastreseni deseci bala slame što je odavalo nekako prisniji i prirodniji izgled, kad već nema snijega koji bi trebao biti primjereniji ovom dobu od cvatnje maćuhica kako je ove godine (i ne samo ove) slučaj. 


Lijepo je bilo uređeno prijestolje djeci najdražem djedici kojeg je dovezao Rudolf primjereno trenutku u vatrogasnom kombiju pod svjetlima i sirenama. Odmah je bio okružen djecom  jedva se u pratnji svoje Mrazice dokopavši ledenenog prijestolja okruženog jelkama. 


Mališani su jedva čekali sjesti mu u krilo kako bi ih roditelji slikali za vječno sjećanje, te uzeti svoj dar i pobjeći malo dalje kako bi se provjerilo što je to u vrećici.  Potom su s roditeljima dobili hrenovku (za odrasle kobase) i čaj,  kuhalo se i vino, a dijelile su se i ostale tekućine. Da, bile su tu i nezaobilazne kokice, božićne pjesme i prekrasna atmosfera u zraku prožeta veseljem i radošću. 


KUD Dragutin Domjanić Vugrovec s pjevačkima skupine Prigorske sem gore list pjevali su uz pratnju tamburaša božićne pjesme što je dalo dodatnu draž cijelom programu. Doista za pohvalu svima uključenima u sinoćnji božićni party. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 28.1.2024. 14:29:42

Create Account