Braniteljski portal donosi žestok odgovor Vlade Kolaka hrvatskom mrzitelju Draganu Markovini

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.12.2022. 11:47:15
Braniteljski portal donosi žestok odgovor Vlade Kolaka hrvatskom mrzitelju Draganu Markovini

Foto: Braniteljski portal

Vlado Kolak: “Hercegovci i Hrvatska Mladež odrasli u okrilju katoličke crkve srušili su tvoju Jugoslaviju!” Markovina: Meni Hrvatska himna ni Hrvatska ništa ne predstavlja!



Braniteljski portal sa sjedištem u Sesvetama i njegov šef Vlado Kolak žestoko su uzvratili Draganu Markovini na njegovom širenju mržnje prema svemu što je hrvatsko. "Meni hrvatska himna kao niti Hrvatska ništa ne predstavljaju, ja sam najžešći jugoslaven", uz ostalo iznosi Markovina u videu kojeg možete pogledati na Braniteljskom portalu.


To je stvarna istina , da ja sam dio katoličke mladeži i jedan od stotinu mladića, izrastao u projektu 1300 godina “Kršćanstva u Hrvata” koji je u Zagrebu pobijedio i UDBU, da u Zagrebu na prvim izborim i jedan od 20 000 Hrvatskih dragovoljaca obrambenog Domovinskog rata koji su pobijedili i ORIJUNU i UDBU , KOS i JNA i stvorili Hrvatsku!…Njegova teza sa kojom sam ja suglasan je ta da je Hrvatska klerikalna mladež iz Hercegovine i dalmatinske zagore srušila njegovu Jugoslaviju", dio je odgovora Vlade Kolaka. 


Cjelovit odgovor Kolaka Markovini pročitajte na Braniteljskom portalu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 21.5.2023. 16:55:50

Create Account