Čarobni dječji Advent održan u sveučilištu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.12.2019. 8:42:17
Čarobni dječji Advent održan u sveučilištu

Foto: NS Sesvete

U Prostoru Narodnog sveučilišta Sesvete održani su raznoliki programi u sklopu Čarobnog dječjeg Adventa.




Čarobni Advent uz cjelodnevni raznoliki kulturni program za djecu, mlade i odrasle održan je u subotu 7. prosinca u Narodnom sveučilištu Sesvete. Počelo je već od 11 sati i nastavilo se sve do večernjih sati i dječje predstave.


Adventski humanitarni sajam priredile su sesvetske osnovne škole: OŠ Sesvetska Sela – Učenička zadruga, OŠ Sesvetska Sopnica – Školska zadruga „Izvor“ i OŠ Iver – Grupa Keramičari. Održana je i prodajna izložba radova polaznika tečaja Etno nakita Centra za kulturu Narodnog sveučilišta „Sesvete“, plesni i dramski program Dječjeg vrtića Šegrt Hlapić, kreativne radionice, adventski koncert učenika glazbene škole Zlatka Grgoševića uz stručnog voditelja prof. Martina Potočnika, predstava za djecu Vuk i sedam kozlića i Sveti Nikola, adventski koncert Ad Gloriam Brass ansambla i koncert Folklornog ansambla Sesvetska Sela – Stiže Sveti Nikola. Na poslijetku, mališani su i dočekali svetog Nikolu.


Djeca, ali i odrasli u njihovoj pratnji doista su imali prigode uživati u svim događanjima i usvojiti programe došašća kao najljepšeg dijela godine.


Vezane vijesti
Ažurirano: 28.3.2024. 14:22:58

Create Account