Dani Brestja približavaju se svom vrhuncu, najviše programa u subotu i nedjelju

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 18.5.2024. 9:50:15
Dani Brestja približavaju se svom vrhuncu, najviše programa u subotu i nedjelju

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

Sedmodnevna manifestacija zajedništva Starog i Novog Brestja upravo je ovog vikenda na vrhuncu s obiljem raznovrsnog programa.Veselo je bilo sinoć po velikim šatorom postavljenim na igralištu OŠ Brestje, gdje je središte ugostiteljske ponude tijekom manifestacije, a za sinoćnju dobru atmosferu najvećim svjetskim hitovima zlatnog doba glazbe pobrinuo se stanovnik Brestja, legendarni D.J. Pucko. Uz obvezni luna parkić gdje su najviše vremena provodili djeca i mlađi, mnogi kibiceri gledali su odvijanje malonogometnog turnira "Stjepan Čutura". U učionici OŠ Brestje Gabrijel Lukić, predsjednik Udruge Mladi za Domovinu održao je predavanje na temu: Kako pokrenuti podcast.


Cijelo vrijeme na štandu mještani, ali ne samo oni, nego i svi posjetitelji ove manifestacije mogu kupiti majice "Brestje" čijom prodajom ostvarena dobit namijenjena je OŠ Brestje za njene potrebe. U tim su nam majicama ponosno pozirale organizatorica iz Novog Brestja Ines Sosa Meštrović, predsjednica VGČ Sesvete, te organizatorica iz Starog Brestja Anđa Čujić, predsjednica VMO Staro Brestje.


Vrhunac sedmodnevne manifestacije koja je započela još u ponedjeljak jest upravo subota i nedjelja kad ima i najviše programa, a što je sve planirano pogledajte na plakatu ispod teksta i dođite na program koji vas zanima. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 16.6.2024. 11:06:47

Create Account