Domovinski pokret Miroslava Škore Sesvete darovima povodom sv. Nikole razveselio djecu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.12.2020. 12:17:34
Domovinski pokret Miroslava Škore Sesvete darovima povodom sv. Nikole razveselio djecu

Foto: Sesvete danas

Članovi Domovinskog pokreta Miroslava Škore Sesvete u predblagdanskom ozračju darivali su u subotu najmlađima prigodne poklon pakete. 



Predsjednica ogranka Sesvete Zorica Gregurić izrazila je radost i ponos okupljanjem dijela članstva (nažalost zbog pridržavanja mjera protiv epidemije nisu bili u mogućnosti svi nazočiti) i zahvalu članovima ogranka za trud i zalaganje kako bi svaki poklon stigao u prave ruke.


"Obitelj je temelj društva, a djeca su kruna i blagoslov ne samo obitelji nego i društva. Zato uz ove simbolične poklone želimo pokazati da nam je ne samo stalo, nego da i aktivno participiramo. Naime Domovinski pokret Miroslava Škore je u svom programu djelovanja dao značajno mjesto upravo demografskoj politici nudeći kvalitetna rješenja", rekla je prilikom darivanja predsjednica sesvetskog ogranka Domovinskog pokreta Zorica Gregurić, te pri tom zahvalila članovima Predsjedništva ogranka Sesvete  Mirjani Okun i Damiru Grgiću, predsjednicima mjesnih odbora, mladima DP Sesvete, volonterima i svim donatorima koji su pomogli razveseliti djecu uoči  blagdana djeci najdražeg sveca, sv. Nikole.


"Zato što svoje volimo, unesimo radost u naše obitelji, izmamimo osmjehe na lica naše djece. Sveti Nikola to nepogrešivo čini već stoljećima", zaključila je predsjednica Greurić.


Vezane vijesti
Ažurirano: 8.12.2022. 12:51:07

Create Account