Kašinski dječji vrtić otvorit će gradonačelnik Tomašević ovog četvrtka - zvučalo bi jako lijepo

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.1.2023. 15:08:40
Kašinski dječji vrtić otvorit će gradonačelnik Tomašević ovog četvrtka - zvučalo bi jako lijepo

Foto: Vizual Grad Zagreb

U četvrtak, 12. siječnja bit će svečano otvoren dječji vrtić u Kašini kao područni objekt DV Sesvete. To bi jako lijepo zvučalo, no, čini se da će ipak samo obići radove.



Dječji vrtić Kašina konačno je izgrađen, zadnjih sati prije otvorenja dotjeruju se još konačne finese kako bi mogao svečano biti otvoren ovog četvrtka, 12. siječnja. Očekuje se da će vrpcu zajednički prerezati gradonačelnik Tomislav Tomašević i ravnateljica Dječjeg vrtića Sesvete Nada Mladiček, pod čiji matični vrtić Sesvete i pripada kašinski novoizgrađeni objekt.


Ovaj napisani pasus je ipak više plod želja nego stvarnosti, jer doista gradonačelnik će obići radove koji su već davno trebali biti završeni, a vrtić predan vlasniku, no, bojimo se da ipak neće biti tako. Radovi kasne iako je uoči njihova početka izvođač hrabro izjavljivao kako se to sve može završiti u nekoliko mjeseci. Možda može, ali u nekoj drugoj državi. U svakom slučaju, u četvrtak ćemo biti kod objekta dječjeg vrtića u Kašini i vidjeti što će se dogoditi.


Na naslovnoj fotografiji je objekt kako su ga zamislili arhitekti. Naravno, u stvarnosti detalji su gotovo uvijek drugačiji, no najvažnija je kvaliteta izvedenih radova i praktičnost same građevine, a to će se uvidjeti s njenim korištenjem.


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.5.2023. 13:15:30

Create Account