Kroz vikend na raskrižju Zagrebačka/Branimirova zbog radova na semaforima bit će vrlo otežan promet

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 24.5.2024. 12:59:15
Kroz vikend na raskrižju Zagrebačka/Branimirova zbog radova na semaforima bit će vrlo otežan promet

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

Gradska služba za informiranje objavila je informaciju o privremenoj regulaciji prometa na raskrižju Zagrebačke ceste i Ulice kneza Branimira u Sesvetama.Raskrižjem Zagrebačke ceste i Ulice kneza Branimira od subote 25. svibnja od 7,00 sati do ponedjeljka 27. svibnja 2024. do 4,00 sata, bit će vrlo otežan promet.

 

Zbog izgradnje 1. etape produžene Ulice kneza Branimira, od Zagrebačke ceste do Brestovečke, potrebno je izvesti radove na prespoju i zamjeni semaforskih uređaja koji se nalaze u samom raskrižju. Promet će se odvijati suženim dijelom kolnika (u smjeru istok - zapad i obrnuto jednim prometnim trakom) odnosno u nekim smjerovima bit će onemogućen.

 Zabranjeno će biti prometovanje iz Zagrebačke ceste u Ulicu kneza Branimira (smjer istok - jug), kao iz Ulice kneza Branimira prema ulici Dubrava (smjer jug - zapad). 


Kako bi se na raskrižju izbjegla dodatna zagušenja, predlažemo sljedeće obilazne pravce:


 iz smjera istoka (Sesveta):

Zagrebačka – Ljudevita Posavskog – Slavonska avenija – Heinzelova – Ulica kneza Branimira i obratno


 iz smjera zapada (Dubrave)

Dubrava – R. Škrnjuga – Ulica kneza Branimira – Aleja Javora – Platana – Čulinečka – Slavonska avenija – Ljudevita Posavskog – Zagrebačka. 

Molimo pješake da obrate posebnu pozornost s obzirom na to da će se u zoni gradilišta kretati povećani broj teretnih vozila i opreme. Sve sudionike u prometu molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te imaju razumijevanja zbog mogućih poteškoća.


Vezane vijesti
Ažurirano: 11.6.2024. 13:30:30

Create Account