KUU Saro Brestje održalo dva koncerta u jednom

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 21.3.2023. 9:31:38
 KUU Saro Brestje održalo dva koncerta u jednom

Foto: KUU Staro Brestje

 „Prijatelji i mi“ i „Djeca pjevaju djeci“ već su etablirani koncerti koji su ovom prigodom održani zajedno u dvorani NS Sesvete.



„Prijatelji i mi“ i „Djeca pjevaju djeci“ nazivi su koncerata koji su u organizaciji KUD-a Staro Brestje protekle subote zajedno održani  u dvorani Narodnog sveučilišta Sesvete.  Koncerti pod ovim nazivima imaju dugogodišnju tradiciju, a u ovom prvom koncertu organiziranom nakon pandemije korona virusa sudjelovale su i odrasle i dječje skupine zajedno. 


Nastupili su gosti: DFA Sesvetska Sela, Dječji vrtić Sesvete-Brestje, HKPD Bosiljak - Čučerje, HPD „Ferdo Rusan“-Virje, Vokalna skupina LUCIS, FA „Petrinjčica“-Petrinja i domaćini KUU „Staro Brestje“ sa svim svojim skupinama. Sudionici su svojim izvedbama oduševili publiku koja je dvoranu Narodnog sveučilišta Sesvete ispunila do posljednjeg mjesta. 


Iznenađenje večeri i kao šećer na kraju bila je izvedba pjesme „Ljubav je u Petrinji“ koju su domaćini prvi put izveli prije nešto više od 2 godine kada su snimili video u znak podrške svojim dugogodišnjim prijateljima koji su se tada borili s posljedicama razornog potresa. Zajedničkom izvedbom ove pjesme s Petrinjcima, Brestovljani su ujedno ispunili i obećanje koje su pjesmom tada dali „Opet ćemo zaplesati, zagrljeni zapjevati, tambure zasvirati.“ 


Vezane vijesti
Ažurirano: 4.3.2024. 12:39:04

Create Account