Medena kućica osvanula na sesvetskoj tržnici

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.11.2022. 9:20:21
Medena kućica osvanula na sesvetskoj tržnici

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Osvježena ponuda medenom kućicom proljepšala je turobnu sliku sesvetske tržnice.




Puno razloga ima da o sesvetskoj tržnici ne pišemo lijepim riječima, međutim, ovom ćemo prilikom to ostaviti po strani za neki bolji trenutak, a danas ipak donosimo lijepe vijesti i lijepu sliku.


Za to se pobrinuo OPG Oreč, Sesvećanima već poznati "medeni" OPG koji je dugi niz godina svoj štand imao u sesvetskim hipermarketima. U dogovoru s tržnicom postavio je lijepu drvenu kućicu domaćeg izgleda iz koje nudi na prodaju med raznih vrsta i mnoge proizvode od meda.


Radi se o dugogodišnjoj obiteljskoj tradiciji pčelarstva dužoj od 70 godina.  Kupci mogu posjetiti medenu kućicu svakodnevno od 7 do 14 sati uključujući subotu i nedjelju.


U vrijeme kad je malo tko siguran u ispravnost meda koji se nalazi na policama trgovačkih lanaca, kupovima meda izravno od bilo kojeg pčelara smatra se najsigurnijom kupnjom i garancijom kvalitete.


Osim što je svojim proizvodima osvježila ponudu, Orečeva medena kućica vizualno je posjetiteljima tržnice ublažila subjektivni doživljaj na pogled prema tom prostoru.


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.4.2024. 15:37:01

Create Account