Na području cijele Europske unije kroz ovaj tjedan intenzivne kontrole prometa

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.6.2019. 22:48:08
Na području cijele Europske unije kroz ovaj tjedan intenzivne kontrole prometa

Foto: Ilustracija

Hrvatska policija, ujedno i Zagrebačka policija pojačano će kontrolirati promet od ponedjeljka do nedjelje, od 3. do 9 lipnja.U skladu s odlukom TIPSOL-a (Europska policija) u svim članicama EU bit će provođena preventivno - represivna akcija „Nadzor vozača pod utjecajem alkohola i/ili droga“. O tome je Zagrebačka policija izdala priopćenje:


Od 3. do 9. lipnja na području PU zagrebačke provest će se preventivno-represivna akcija Nadzor vozača pod utjecajem alkohola i/ili droga.

Akcija je usmjerena na podizanje veće razine sigurnosti u prometu, s ciljem sprječavanja prometnih prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola i/ili droga, kao i drugih težih prometnih prekršaja – nepridržavanja ograničenja brzine, nepropisnog kretanja kolnikom, nepoštivanja prednosti prolaska, nepropisnog pretjecanja, prekršaja vozača prema pješacima, nekorištenja sigurnosnog pojasa vozača i svih putnika u vozilima, nepropisne uporabe mobitela u vožnji i drugih prekršaja koji utječu na nastanak ili posljedice prometnih nesreće.


Vezane vijesti
Ažurirano: 17.5.2023. 16:20:06

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account