Najmlađi Sesvećani svom gradu rođendan čestitali crtežima

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.6.2019. 8:27:11
Najmlađi Sesvećani svom gradu rođendan čestitali crtežima

Foto: Sesvete danas, Dorotea Bačić Čmelar, Borko Samec

U sklopu Sesvetskih dana kulture, a povodom Dana Grada Zagreba, u predvorju dvorane Narodnog sveučilišta Sesvete održana likovna radionica za predškolce naziva "Moj Zagreb tak imam te rad".Mališani su svoj posao shvatili najozbiljnije moguće. Razmišljali su, razmišljali što i kako i dosjetili se, kao profesor Baltazar. Svatko je imao svoju zamisao, a oslikavali su platnene vrećice. Bio je to ujedno ekološi odgoj naših mališana koji su naučili da je dalko ljepše i za okoliš puno, puno primjerenije u prodavaonicu nositi platenu vrećicu koju ćemo napuniti potrebnin nam stvarima umjesto one ružne, plastične koju uz to još moramo i platiti, a zagađuje i truje naš okoliš.


Na likovnoj radionici koju je povodom Dana Grada Zagreba organizirao Centar za kulturu NS Sesveta, a u sklopu programa tradicionalne manifestacije Sesvetski dani kulture, sudjelovala su djeca iz DV Leptir, odgojna skupina Ivančice sa svojim odgajateljicama.


Djeca koja pak nisu sudjelovala u crtanju, kasnije su malim crtačima, a i  drugima izveli prigodni program u dvorani sveučilišta.


Vezane vijesti
Ažurirano: 10.6.2022. 14:06:07

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account