Ne kupujte psa, udomite ga prema svom životnom stilu i karakteru

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.7.2019. 19:16:04
Ne kupujte psa, udomite ga  prema svom životnom stilu i karakteru

Foto: Sklonište Dumovec

Sklonište za nezbirnute životinje, ponajviše pse nalazi se na području Sesveta, međutim njegova je nadležnost na području cijeloga grada, a značenje i daleko šire. Danas je pokrenuta kampanja udomljavanja.



Sportaši, avanturisti, miljenici, introverti, maze - nisu samo ljudi nego i životinje. Kampanja "Samo tvoj" gradskog Skloništa za nezbrinute životinje potiče građane na udomljavanje pasa prema njihovom karakteru.


"Ovisno o karakteru, svatko za sebe u Dumovcu može pronaći savršenog psa, poruka je kampanje "Samo tvoj" - Želimo pokazati da su neki pravi miljenici, prave maze, neki su sportaši, neki su avanturisti, neki su jedinstveni svojim izgledom, ali svi nam bezuvjetno pružaju svoju ljubav i to je ono najbitnije", rekao je ravnatelj Zoološkog vrta, Damir Skok pozirajući na fotografiji s mladom labradoricom Meri.


Tako se u skloništu može naći više od 150 pasa za udomljenje.


Među njima je i godinu dana stara križanka labradora, Meri - Ona je vesela, razigrana, voli djecu, voli druge ljude; može biti i u stanu, može biti i u dvorištu, tako da ima sve uvjeta za udomljavanje - kazao je timaritelj u Dumovcu, Ivan Jurišić - Akcija je super zato što u skloništu ima toliko pasa da svaki čovjek koji želi udomiti nekakvog psa za sebe može u skloništu izabrati; znači, ne kupovati, nego možete dobiti psa po svojem izboru, svojoj želji.


Plakati kampanje "Samo tvoj" diljem grada će vas poticati da izaberete psa kakvog želite i tako steknete novog prijatelja.


Vezane vijesti
Ažurirano: 24.11.2020. 12:44:33

Create Account