Noćas i jutros gorjelo u Sesvetama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.1.2020. 15:06:15
Noćas i jutros gorjelo u Sesvetama

Foto: JVP fb

Vatrogasci, na žalost, nisu imali lijep doček, morali su intervenirati u više navrata, na sesvetskom području u dva.



Noćas na Novu godinu oko 2 sata u Šašinovcu u Koškovićevoj ulici, iz zasad neutvrđenog razloga izbio je požar sijena koje se nalazilo u štaglju u vlasništvu 53-godišnjakinje. Požar su ugasili vatrogasci JVP, DVD Sesvete s navalnim vozilom, autocisternom i kombijem s ukupno 7 vatrogasaca i DVD Šašinovec, ozlijeđenih osoba nije bilo. Očevid će se obaviti danas. 


Neslužbeno doznajemo da bi uzrok mogao biti neodgovorna upotreba pirotehnike.


Jutros pak, požar krovišta u Dobrodolu, Šimunčevečka cesta 54. Intervenirali su ponovo vatrogasci iz JVP-a i DVD Sesvete s autocisternom i kombijem, te 4 vatrogasaca i spasili kuću. Uzrok požara bit će utvrđen očevidom. 

Inače članovi DVD-a Sesvete u sada već prošloj, 2019. godini intervenirali su ukupno 84 puta, a i ova im je godina počela u tom smislu veselo.


Evo što su dečki iz JVP-a objavili danas oko podneva na svom fejsu:


Novogodišnja noć bila je zaposlena, odradili smo 30-ak intervencija, gorio je tako štagalj u Šašinovcu, krovište u Bukovačkom vijencu, balkon na Sveticama, živica na Šalati, bor ispred zgrade u Jakuševcu, plastične stolice na tribinama u Španskom, gol na školskom igralištu, mnogo kontenjera, jedan dimnjak, par osoba je zagavilo u lifotvima, nekoliko stanova smo pomogli otvoriti kolegama iz HMP ili policije, odradii smo i jednu prometnu nezgodu u kojoj je automobil udario u plinski ormarić...


To be continued...




Foto: JVP fb/Dalibor Antolković



Foto: DVD Sesvete


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.3.2024. 11:21:25

Create Account