Noćas uništena "pametna" klupa u središtu Sesveta.

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.1.2019. 8:52:23
Noćas uništena "pametna" klupa u središtu Sesveta.

Foto: Čitatelj portala Sesvete danas

Klupa je očito bila prepametna da ostane dugo čitava. Evo što je sinoć snimio i poslao nam naš čitatelj Marijo.



Nedavno postavljena tzv. pametna klupa, dakle klupa koja u svom tijelu ima solarne ćelije i bateriju iz koje se mogu puniti mobiteli ili kakvi drugi uređaji građana koji malo na nju sjednu odmoriti, našla se sinoć na meti za sada nepoznatog ili nepoznatih vandala. Zamijetio je to naš sugrađan Marijo koji nam je poslao fotografiju.


"Dostavljam fotografiju devastirane "pametne klupe" za punjenje mobitela koja je danas ovako žalosno završila na Trgu Dragutina Domjanića pa mi nije jasno da se ovakvo što može dogoditi u samome središtu naših Sesveta, a svi glumimo nekakvu gospodu! Gdje su sada nadzorne kamere i organi reda te pravosuđe?! Možda su u pitanju i nekakvi radovi, što bih najviše volio, ali o tom-po tom!", napisao je čitatelj. 


Uvjereni smo da će nadležni promtno reagirati i popraviti oštećeno, no pitanje je tko to radi. Na ulazu na Trg Dragutina Domjanića postoje obavijesne ploče kako se ulazi u zonu video nadzora. Pa ako postoji video nadzor, vjerojatno ne bi trebalo biti pre teško utvrditi počinitelja i potom ga prijaviti kako bi ga sud, nadajmo se, primjereno kaznio.


Vezane vijesti
Ažurirano: 5.12.2022. 14:24:40

Create Account