Nova akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Sesvetama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.11.2022. 10:40:11
Nova akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Sesvetama

Foto: Plakat

Crveni križ poziva na akciju DDK ovog utorka, 22. studenog u Dom obrtnika.Akcije dobrovoljnog darivanja krvi u Sesvetama  bit će održano ovog utorka, 22. studenoga u vremenu od 13 do 17,30 u prostoru Doma obrtnika Sesvete u Ninskoj 11c.


Iz Crvenog križa pozivaju sve zdrave punoljetne sugrađane da dođu na akciju i dozom svoje krvi pomognu neznancu u zdravstvenoj nevolji.   Poseban poziv ide svim onim našim mladim i punoljetnim sugrađanima koji do sada još nikada nisu dali krv, a željeli bi se pridružiti velikoj sesvetskoj humanoj obitelji dobrovoljnih darovatelja krvi, da se odazovu i dođu na akciju. Sa sobom trebaju ponijeti osobnu iskaznicu i knjižicu dobrovoljnog darovatelja, ako ju imaju.


Podsjećamo, dobrovoljni darovatelji krvi nakon određenog broja davanja ostvaruju pravo na doživotno besplatno dopunsko zdravstveno osiguranje HZZO-a. Benefitima dobrovoljnim darovateljima krvi pridružio se i Grad Zagreb koji im za određeni broj davanja daruje besplatnu godišnju kartu za ZET-ov prijevoz, ako ga već nemaju po drugoj osnovi.Vezane vijesti
Ažurirano: 12.5.2024. 12:41:52

Create Account