Nova žica drži trule stupove ograde na sportskom igralištu u Brestju

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 21.11.2022. 9:49:33
Nova žica drži trule stupove ograde na sportskom igralištu u Brestju

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Zanimljivo rješenje sanacije trule ograde sportskog igrališta  Starom Brestju iznašli su stručnjaci Zrinjevca.Ograda oko sportskog asfaltiranog igrališta u Starom Brestju već je duže vrijeme potencijalno opasna, jer su stupovi potpuno istrunuli, a neki više nemaju niti dodirnu točku s podlogom, nego ih drži žica. Prošli tjedan Zrinjevac je zamijenio žicu ograde, ali ne i stupove, tako da sada umjesto da stupovi drže žicu, situacija je obrnuta, žica drži stupove.


Na to nas je upozorio vijećnik u VMO Staro Brestje Tomislav Kenjerić.  "Zar bi roditelji trebali puštati djecu da se igraju na takvom igralištu? Očito nova garnitura koju je platforma Možemo postavila u Zrinjevcu još je gora od prethodne", kaže nam Kenjerić.


Najgori su kutni stupovi koji bi trebali podnositi i najveće sile, međutim, oni (za sada) nisu promijenjeni. Dosuše, vidi se da Zrinjevac još nije završio  posao, pa se nadamo kako će nakon navlačenja žice, postaviti i nove stupove. To je kao da prvo napravite na kući krov, pa onda temelje. No, nadajmo se da će se ipak sve odraditi do kraja, pa makar i obrtnom logikom.


Vezane vijesti
Ažurirano: 1.5.2023. 9:51:12

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account