Off road vožnja: Prekopana ulica u Sesvetskoj Sopnici zadaje glavobolje vozačima, zaobilaze prekop po blatu, možda netko i zaglibi

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.9.2022. 13:59:07
Off road vožnja: Prekopana ulica u Sesvetskoj Sopnici zadaje glavobolje vozačima, zaobilaze prekop po blatu, možda netko i zaglibi

Foto: Čitatelj SD portala

Ulica Ivana Šimunovića kod broja 17 u Sesvetskoj Sopnici je prekopana, prekop ne izgleda sanirano, vozači zaobilaze prepreku preko zelene, pardon, blatnjave površine.
Revoltirani čitatelj danas nam je poslao fotografiju iz Ulice Ivana Šimunovića u Sesvetskoj Sopnici. Kaže da je ovo vrlo neodgovorno. "Prekopali su cestu, ne znam jesu li privremeno sanirali ili nisu, ali ovo ne izgleda kao zatrpani prekop ceste", kaže nam čitatelj čije fotografije doista zorno pokazuju "A je to" izveden posao Šimunovićeve  ulice kod broja 17.  Prekop je postao predubok odnosno prevelika prepreka za manje automobile (pa  veće), pa ga vozači zaobilaze preko zelene površine, koja, čini se, već dugo nije zelena, nego su kotači vozila izrovali podlogu i nakon ove kiše postala je blatna kaljuža.


"Vidio sam da se neki vozači dvoume, pokušati prijeći preko prekopa, ili ići kroz blato bojeći se da ne zaglibe. Molim vas recite mi tko je tu odgovoran?", pita nas iznervirani čitatelj. 


Naravno trebalo bi se znati tko je odgovoran za gradske prometnice i tko radi taj posao. Ili možda ne radi. Nadajmo se da će netko od nadležnih ipak biti obavješten o ovom slučaju i izvesti taj doista mali zahvat koji vozačima stvara velike probleme.


Vezane vijesti
Ažurirano: 7.4.2024. 17:22:56

Create Account