Poduzeću B.P. METAL GLAS odobreno više od 280 tisuća kuna iz EU fondova.

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.4.2018. 15:08:56
Poduzeću B.P. METAL GLAS odobreno više od 280 tisuća kuna iz EU fondova.

Foto: B.P. Metal glas

Poduzeće B.P. Metal glas iz Belovara, primjer je kako se  kvalitetnim idejama, dobrim radom i upornošću možekoristiti europski novac za poboljšanje poslovanja. 


Poduzeću B.P. METAL GLAS d.o.o. iz Belovara odobrena su bespovratna sredstva za projekt „Povećanje konkurentnosti implementacijom novog stroja za rezanje sigurnosnog stakla“ u sklopu javnog poziva E-impuls iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija. Ukupna vrijednost projekta je 484.166,62 kune, a odobrena bespovratna sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj iznose 287.613,50 kuna.


Provedba projekta započela je u listopadu 2017. godine, te je u sklopu projekta nabavljen stroj za rezanje i obradu sigurnosnog stakla čime će poduzeće povećati proizvodne kapacitete, prihod od prodaje te produktivnost zaposlenika. Realizacijom projekta utjecat će se na povećanje obujma poslovanja i jačanje tehnološke opremljenosti poduzeća, ali i na očuvanje postojećih te otvaranje novih radnih mjesta. U suradnji s consulting timom Finesa Grupe d.o.o. uspješno je pripremljen i proveden projekt unutar planiranog proračuna projekta i vremenskog razdoblja. 



Vezane vijesti
Ažurirano: 14.4.2023. 13:52:04

Create Account