Poginuo u prometnoj nesreći u Budencu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.7.2022. 10:19:56
Poginuo u prometnoj nesreći u Budencu

Foto: Policija/Ilistracija

Policija je izvijestila o jutrošnjoj prometnoj nesreći u Budencu.Na području naselja Budenec rano jutros, oko 4,30 dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba izgubila život, a druga je, čini se, teško ozlijeđena.


Policija je izvijestila da je pod za sada neutvrđenim okolnostima vozilo sletilo s makadamskog puta u odvodni kanal. Jedna je osoba na mjestu preminula, a druga odvezena u KB Dubrava. Više informacija znat će se nakon očevida koji je u tijeku.


Policija je danas objavila informaciju o jučerašnjoj nesreći:

Jučer, 6. srpnja oko 4.20 sati, 29-godišnjak je prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima B kategorije upravljao osobnim automobilom marke Nissan Micra zagrebačkih registarskih oznaka, kojem je isteklo važenje prometne dozvole, a kretao se  makadamskim nastavkom Ulice Mate Trbušića  u mjestu Budenec u smjeru sjeveroistoka. Dolaskom na oko 700 metara sjevernije od kućnog broja 1 Ulice Mate Trbušića, nije prilagodio brzinu kretanja vozila uvjetima, osobinama i stanju kolnika – makadamski put, uslijed čega je izgubio nadzor nad vozilom koje je sletjelo na meki teren, a potom u odvodni kanal. U prometnoj nesreći smrtno je stradao 29-godišnji vozač, tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, dok je 23-godišnji suvozač teško ozlijeđen i liječnička pomoć mu je pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava.


Vezane vijesti
Ažurirano: 13.5.2023. 12:34:38

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account