Položeni vijenci na spomenik poginulim sesvetskim braniteljima

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.11.2021. 14:53:49
Položeni vijenci na spomenik poginulim sesvetskim braniteljima

Foto: Sudionici događaja

Na blagdan Svih Svetih izaslanstvo Vijeća GČ Sesvete i predstavnice Hrvatske žene Sesvete položili vijence.Već niz godina je uobičajeno, pa su tako i danas predstavnici Vijeća Gradske četvrti Sesvete položili  vijenac i zapalili svijeće kod spomenika poginulim sesvetskim braniteljima na prostoru pored raskrižja Zagrebačke i Bistričke ulice. Uobičajeno je i da predstavnice sesvetskog ogranka Hrvatske žene također polože vijenac za naše branitelje.


Vijence su položili vijećnici Gradske četvrti Sesvete predvođeni predsjednikom Stjepanom Kezerićem. Uz njih bile su i članice Udruge" Hrvatska žena" Zagreb Sesvete, a poginulih za našu slobodu prisjetili su se i njihovi suborci iz Udruga proizašlih iz Domovinskog rata : HVIDRE SESVETE, GROMOVA, 144.SESVETSKE BRIGADE, HOSA i ostalih udruga.


"Danas na Dan Svih svetih, a uoči Dušnog dana položili smo vijence i zapaliti svijeće za sve poginule, umrle, nestale branitelje i civilne žrtve iz Domovinskog nam i obrambenog rata. Nakon polaganja vijenaca zajedničkom molitvom svih nazočnih poželjeli smo neka im pokoj vječni daruje Gospodin i da počivaju u miru Božjem. Nisu zaboravljeni", rekla nam je predsjednica sesvetske organizacije Hrvatske žene Mira Halapa.


Vezane vijesti
Ažurirano: 2.11.2021. 8:40:23

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account