Ponovo nesreća na najopasnijem sesvetskom raskrižju

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.6.2019. 11:33:38
Ponovo nesreća na najopasnijem sesvetskom raskrižju

Foto: Čitatelj portala

Rakrižje Trakošćanske i Kašinske, najnepreglednije i vjerojatno najopasnije raskrižje u Sesvetama gdje se često događaju nesreće jutros je ponovo bilo poprištem sudara.



Jutros se dogodila prometna nesreća na raskrižju Trakošćanske i Kašinske ulice u kojoj  su sudjelovala dva vozila. Nemamo za sada informaciju je li netko u njoj ozlijeđen. Prrema izjavama očevidaca vozilo furgon došlo je na križanje iz smjera juga prema sjeveru, a to je ujedno i najnepregledniji dio križanja, jer vozilo mora izaći znatnim dijelom u samo raskrižje da bi vozač vidio dolazi li mu tko s bočnih strana. Pretpostavlja se da je to možda i najveći uzrok sudara, uz naravno nepažnju. Fugron je udario u osobno vozilo koje se potom od udaraca zabilo u rasvjetni stup. Ovo je neslužbena verzija očevidaca, a službenu će objaviti policija.


Inače, svojedobno je postojala inicijativa da se u Kašinskoj odredi jednosmjerni promet do policijske postaje, međutim više instance su kasnije odlučile u prilog postojećoj stuaciji.

"Ovoje jedna od najopasnijih točaka u Sesvetama, barem se meni tako čini. Ovdje djeca svakodnevno idu u školu, zamislite da su se u tom tenutku našle na putu vozilima dvije djevojčice. Da li bismo tada imali još jednu tragediju kao onu strahotu od prije koji dan na autoputu?", pita se jedna prolaznica ne želeći se predstaviti, ali dodaje da će, organizirati ssjede i prijatelje da potaknu prosvjede građana ukoliko se hitno nešto pameno ne učini na tom opasnom križanju.


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.2.2024. 16:52:54

Create Account