Ponovo opljačkana pošta u Kašini, ovaj put razbojnik je imao dobar ulov

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.2.2024. 14:18:10
Ponovo opljačkana pošta u Kašini, ovaj put razbojnik je imao dobar ulov

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

Nepoznati razbojnik u ponedjeljak, je opljačkao poštu u Kašini, to je već druga pljačka ove pošte u dva mjeseca, a bilo ih je još.


Prema policijskoj informaciji, Jučer, 5. veljače oko 16.55 sati na Cesti Ivana Mažuranića, u Kašini, u pošti, zasad nepoznati počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio je razbojništvo nad 21-godišnjom zaposlenicom te otuđio novac. Ono što je posebno zanimljivo jest to da je ovoga puta pljačkašev ulov bio pozamašan odnosno materijalna šteta, kako navodi policija, iznosi nekoliko desetaka tisuća eura.


Podsjetimo, ista je pošta (je li i isti razbojnik) opljačkana 4. prosinca prošle godine, a unatrag dva - tri desetljeća bilo je još nekoliko ovakvih razbojništava. 


Sudeći po dosadašnjim višekratnim razbojništvima, očito je ovu poslovnicu pošte relativno lako opljačkati, jer dojam je da je kao na osami iako se nalazi usred naselja, no, zaklonjena raslinjem nitko izvana nikada ništa ne vidi, a još k tome nazali se u zagrebačkom rubnom naselju prema Zagorju, pa je kriminalcima primamljiva meta. No, zaposlenicama sigurno nije svejedno kada vide uperen pištolj u sebe, iako dok ne pružaju otpor nije mnogo vjerojatno da će ih pljačkaš ozlijediti. U svakom slučaju ovo sada već polako izaziva nelagodu i nervozu kod Kašinčana koji bi rado Pošta u ovo svoju poslovnicu uvede neki vid zaštite. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 1.2.2024. 12:04:19

Create Account