Poziv na javno izlaganje o prijedlogu UPU-a zone Badel

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.11.2018. 18:05:18
Poziv na javno izlaganje o prijedlogu UPU-a zone Badel

Foto: Karta iz prijedloga UPU-a

Javno izlaganje prijedloga Urbanističkog plana uređenja Zone Badel bit će održano u srijedu, 7. studenog u kongresnoj dvorani Gimnazije Sesvete s početkom u 17 sati.



Da bi gradska Skupština donijela Urbanistički plan uređenja (UPU) uobičajeno je prethodno provesti javnu raspravu o prijedlogu UPU-a. Javna rasprava započela je još 14. listopada, a obavijest o njenom početku objavljena je na gradskom službenom web portalu. Kako je riječ o Sesvećanima životno važnoj temi, bilo bi dobro da se što više građana odazove javnoj prezentaciji plana i iznese svoje mišljenje o tome.


Obzirom da mediji javnoj raspravi zone Badel nisu obaviješteni, a pronaći objavu na gradskom webu nije baš lako, javnost o JAvnoj raspravi koja već polako i završava nije informirana.  Danas smo sasvim slučajno doznali da je za sutra (srijeda, 7. studeni) najavljeno javno izlaganje Prijedloga UPU-a zone Badel.  Obzirom da se radi o strateški važnom dokumentu, nakon čijeg usvajanja nema više natrag, dobro bi bilo da što više građana prisustvuje tom događaju.   Prenosimo tekst poziva na javnu raspravu i izlaganje, a link na stranicu s dokumentima je ovdje.


U vrijeme trajanja javne rasprave, Prijedlog Urbanističkog plana uređenja Zona Badel biti će izložen na javni uvid u prostorijama Područnog odsjeka Sesvete, Trg Dragutina Domjanića 4, Sesvete, svakim radnim danom od 07.30 do 15.30 sati.

Javno izlaganje o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja Zona Badel održat će se u prostorijama Gimnazije Sesvete, Bistrička ulica 7, 10360

Sesvete, u srijedu 07. studenog 2018. s početkom u 17.00 sati. 

Pozivaju se sve zainteresirane osobe da sudjeluju u javnoj raspravi i dostave svoja pisana mišljenja, prijedloge i primjedbe na Prijedlog Urbanističkog plana uređenja Zona Badel. 

Pisana mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog Urbanističkog plana uređenja Zona Badel dostavljaju se zaključno s 14. studenog 2018. na adresu Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada, Ulica Republike Austrije 18, 10 000 Zagreb.


Vezane vijesti
Ažurirano: 13.1.2024. 11:05:34

Create Account