Procesija od Sesvetskih Sela do Svetog Duha zaustavlja u subotu promet

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 4.6.2021. 11:47:44
Procesija od Sesvetskih Sela do Svetog Duha zaustavlja u subotu promet

Foto: Sesvete danas/Borko Samec/arhivska fotografija

Policija je izvijestila da će u od 15 do 22 sata biti obustavljen promet u određenim ulicama radi vjerske procesije.




 

Prema najavi policije, u subotu, 5. lipnja s početkom u 15 sati na dionici od crkve svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima do crkve svetog Antuna Padovanskog u Zagrebu održat će se vjerska procesija „Antunovski hod za mlade“ u organizaciji župe svetog Antuna Padovanskog.

 

Za vrijeme održavanja procesije 5. lipnja 2020. godine od 15 sati do 22 sata vjernici će se kretati na sljedećoj dionici:

 

crkva sv. Antuna Padovanskog, Sesvetska Sela – Sesvetska –Zagrebačka – Ulica Dubrava (odmor 30 minuta na prostoru ispred crkve u Aveniji Gojka Šuška) – Maksimirska – Vlaška – Trg bana Josipa Jelačića (odmor 30 minuta) – Sveti Duh, crkva sv. Antuna Padovanskog.

 

Vjernici će se po navedenoj dionici kretati uz stalnu nazočnost policijskih službenika koji će pravovremeno upravljati cestovnim prometom.

 

Slijedom toga, molimo građane odnosno sudionike u prometu koji se u navedenom vremenu zateknu u zoni prolaska procesije za razumijevanje i strpljenje te da poštuju sve upute policijskih službenika i redara, radi što bolje protočnosti prometa kao i sigurnosti svih sudionika u cestovnom prometu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 14.2.2024. 11:09:52

Create Account