Profesori GŠ Zlatka Grgoševića održali koncert

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.6.2019. 9:04:06
Profesori GŠ Zlatka Grgoševića održali koncert

Foto: NS Sesvete

Koncert profesora Glazbene škole Zlatka Grgoševića održan je  u četvrtak u sklopu Sesvetskih dana kulture i 4. dana Grgoševića, a u organizaciji Centra za kulturu, u dvorani Narodnog sveučilište Sesvete.



Jedna doista vrijedna ideja pretočena je svojedobno u manifestaciju za koju nadamo se da će se održati i postati tradicija. Naravno radi se o Danima Grgoševića kojima sesvetska glazbena škola prezentira javnosti doesege svojih učenika, ali isto tako svake godine i profesori ove škole zajedničkim koncertom pokazuju svoje glazbene virtuoze. 


Upravo takav sjajan koncert održan je u četvrtak navečer u dvorani Narodnog sveučilišta. Ove godine taj je koncert uklopljen  i u Sesvetske dane kulture. Koncertom profesora završava dvotjedni sesvetski dio manifestacije Dani Grgoševića, s time da će završni koncert biti u Zagrebu u Zlatnoj dvorani instituta za povijest u ponedjeljak, 3. lipnja u 18,30.  Sesvetski dani kulture završavaju pak danas projekcijom filma u sklopu Animafesta u 17 sati i potom u 18,30 radionicom animiranog filma.


A što se  koncerta profesora tiče, njime je oduševljena bila i voditeljica Centra za kulturu Aida Vidović Krilanović: "Koncert je odisao posebnom toplom atmosferom, profesori su gradili nezaboravne glazbene priče, a to je na naše veliko zadovoljstvo potvrdila i oduševljena publika u dvorani", rekla je.


Na koncertu su nastupili: Ivor Horvatić-gitara, Valentina Kezerić Zirdum- klavir, Ivana Žuljević Jakopec-violina, Mislav Sviben-harmonika, Jelena Valković-flauta, Margareta Golenić-klavir, Igor Grgurić-klavir, Lovro Kovačević-violončelo, Dunja Bičanić Todorović-klavir, Martin Potočnik-klarinet, Ozren Ćorković-truba i glas, Biljana Vitanović-harmonika, Mihaela Hadrović-harmonika, Ana Jaklinović-harmonika, Ljerka Pašalić-harmonika, Mislav Sviben-harmonika, Blaženka Barlović-harmonika, Klara Šimičić, drum set i Ivan Pavić, saksofon.



Vezane vijesti
Ažurirano: 23.1.2024. 8:58:19

Create Account