Prometni kaos u Sesvetama, a tek je počelo

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 8.7.2019. 14:35:07
Prometni kaos u Sesvetama, a tek je počelo

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Prvog radnog dana nakon subotnjeg početka radova na Zagrebačkoj cesti u Sesvetama nastao je pravi kaos u prometu. Tko može neka izbjegava taj dio Sesveta.



Kao što smo i predviđali najavljujući početak radova rekonstrukcije vodovoda na Zagrebačkoj cesti u Sesvetama kod sesvetskog suda odnosno bivšeg Badela, u Sesvetama su se danas stvarali nevjerojatni prometni čepovi. Fotografije koju objavljujemo snimljene su prije podne, dakle ne u vrijeme špice, nego kad nema one uobičajene gužve koja vlada svakim radnim danom u vrijeme jutarnje i popodnevne špice. Unatoč tog vremena s uobičajeno nešto manje prometa, u središtu Sesveta vladala je neopisiva prometna gužva. 


Suženje odvijanja prometa  na ionako opterećenoj cesti  gdje je sjeverni kolnik upotpunosti zatvoren, pa se na dijelu radova umjesto po četiti trake, u svakom smjeru dvije, prometuje po dvije trake, što je stvorilo prometne čepove i zastoje kroz cijelo središte Sesveta, povremeno i u Varaždinsku i u Bjelovarsku, te u Bistričkoj skroz do Gimnazije, a s druge strane teško je bilo i odrediti koliko su se kolone protezale, kroz cijelu Zagrebačku i Ljudevita Posavskog.


Obzirom da su radovi tek počeli i odvijat će se tijekom većeg dijela ljeta, najmanje do 25. kolovoza, preporuka je vozačima da istraže najbolje im alternativne pravce kako bi pokušali zaobići nesnosnu sesvetsku prometnu gužvu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 21.3.2024. 13:23:33

Create Account