Razbojnici koji su prijetnjom smrću trgovkinji iz sesvetske prodavaonice ukrali parfeme, završili u zatvoru

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.2.2023. 13:58:19
Razbojnici koji su prijetnjom smrću trgovkinji iz sesvetske prodavaonice ukrali parfeme, završili u zatvoru

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski su službenici osumnjičene predali pritvorskom nadzorniku, dok su posebno izvješće podnijeli nadležnom državnom odvjetništvu.Policija je izvijestila o nedavnom razbojstvu u centru Sesveta prilikom čega su u prodavaonici Bipe razbojnici prijetili smrću, te ukrali parfeme.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 44-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Razbojništvo“.


Sumnja se da su se 14. siječnja 2023. godine oko 20.55 sati, s namjerom oduzimanja tuđe pokretne stvari s ciljem da je protupravno prisvoje, osobnim automobilom marke Volkswagen zagrebačkih registarskih oznaka, zajedno dovezli na područje Sesveta te parkirali u blizini trgovine na Trgu Dragutina Domjanića. Maskiranih lica, sumnja se, potom su ušli u trgovinu da bi jedan od njih ozbiljno zaprijetio zaposlenici da će ju ubiti te naredio da im se makne s puta. Nakon što se u strahu za život zaposlenica povukla u stražnji dio trgovine, osumnjičeni su s prodajnih polica trgovine otuđili ukupno 63 parfema, stavili u torbe koje su donijeli sa sobom te se dali u bijeg.

 

Materijalna šteta pričinjena kaznenim djelom iznosi oko 4.360 eura.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski su službenici osumnjičene predali pritvorskom nadzorniku, dok su posebno izvješće podnijeli nadležnom državnom odvjetništvu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.2.2024. 14:18:10

Create Account