Razbojnik iz Sesveta i Dubrave završio u Remetincu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.3.2021. 12:34:38
Razbojnik iz Sesveta i Dubrave završio u Remetincu

Foto: PUZ

Muškarac starosti 35-godina osumnjičen za 10 razbojništava u Dubravi i Sesvetama.Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom zbog sumnje da je počinio 10 kaznenih djela "Razbojništvo".

 

Naime, sumnja se da je osumnjičeni od sredine studenog 2020. do kraja veljače 2021. godine s unaprijed stvorenom namjerom pribavljanja protupravne imovinske koristi, uglavnom u popodnevnim satima, dolazio u trgovine, ljekarne i sportske kladionice od čega dva puta u Sesvetama i osam puta na području Dubrave. Nadalje se sumnja da je osumnjičeni po ulasku u objekte počinio razbojništva na način da bi prebacio kapuljaču preko glave te uz masku na licu, ciljano želio sakriti svoj identitet. Zaposlenicima je prilazio i prijetio nožem-skalpelom ili plastičnim pištoljem što je kod njih izazivalo strah i bojazan za vlastiti život zbog čega bi mu naposljetku predali traženi novac.

 

Ukupna materijalna šteta nastala pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 37.000 kuna.

 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.
Vezane vijesti
Ažurirano: 17.11.2023. 12:00:54

Započela je izgradnja produžetka Branimirove, hoće li biti i završena?

Hoće, sve će biti kako je najavljeno
Živi bili pa vidjeli
Izbori se bliže, još jedan predizborni trik
Prazna Senfova obećanja, kao i Bandićeva
A kaj se uopće nekaj dela?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account