Rijetke i egzotične biljke od sad Sesvećanima na dohvat ruke u Plantmaniji

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.7.2022. 14:37:03
Rijetke i egzotične biljke od sad Sesvećanima na dohvat ruke u Plantmaniji

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Plantmanina, salon rijetkih i egzotičnih biljaka otvoren je danas u Sesvetama.



Jedinstvene i rijetke bilje dostupne su od danas Sesvećanima i svim gostima Sesveta u dućanu Plantmania, a putem elektroničkih komunikacija dostavom u cijelog državi.  Mlada Sesvećanka Matea Majić sa svojim partnerom, oboje zaljubljenika u biljke, otvorili su danas egzotični salon biljaka u kojem se mogu pronaći vrlo jedinstvene i čak u svjetskim razmjerima jedinstvene biljke. 


"Neke od njih, odgovorno tvrdim, osim možda nekoliko pasioniranih kolekcionara, nema još nitko u Hrvatskoj. Također jedinstveni su nam terariji egzotičnih biljaka smještenih u bocama, a imamo i drugu ponudu", kaže nam Matea ističući posebno jedinstvenu Monsteru Adansonii Variegated koja je u Hrvatskoj trenutno prisutna jedino kod svega nekoliko kolekcionara, a i u svijetu ju trenutno posjeduju samo kolekcionari, dok je sesvetska Plantmania uspjela nabaviti četiri biljke za prodaju.


Ljubitelji biljaka, posebice sobnih, pa još k tome i rijetkih, sigurno će uživati u omalenom, ali egzotičnim raslinjem i dušom ispunjenom dućanu iz kojeg jednostavno nećete imati srca otići praznih ruku.


Plantmania se nalazi u Kelekovoj 4, pokraj Pizzerije Stari Zagreb.



Create Account