Sesvećan u kući prepakiravao drogu za daljnju prodaju

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 26.5.2020. 10:50:49
Sesvećan u kući prepakiravao drogu za daljnju prodaju

Foto: Pixabay, ilustracija, fotografija nije povezana sa stvarnim događajem

Policija je danas izvijestila da će nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kaznena prijava će biti dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.


 


Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni 21-godišnji mladić, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine marihuane i smole hašiša, koju je potom skrivao, vagao i prepakiravao u kući na području Sesveta. Tako pripremljenu drogu, sumnja se, preprodavao je na ilegalnom tržištu.

 

Pretragom kuće u kojoj prebiva osumnjičeni, pronađeno je ukupno 32,0 grama konoplje tipa droga (marihuana) pakirane u pet plastičnih omota i staklenku, 2,2 grama smole konoplje tipa droga (hašiš) pakirano u plastičnu vrećicu, digitalna vaga za precizno mjerenje mase s tragovima droge, aparat za vakumiranje s tragovima droge i šesnaest folija za pakiranje.


Vezane vijesti
Ažurirano: 27.7.2023. 10:09:42

Create Account