Sesvećanka nominirana za hrvatskog naj-radnika

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 12.11.2019. 13:34:49
Sesvećanka nominirana za hrvatskog naj-radnika

Foto: screenshot Youtube

U organizaciji Malog svjetionika provodi se izbor hrvatskog najboljeg radnika u 2019. godini, a u konkurenciji 15 kandidata je i Sesvećanka Mira Logarušić




Neprofitna organizacija Mali svjetionik već niz godina uz pomoć partnera u projektu organizira izbor za najboljeg radnika. Svoje radnike prijavljuju uglavnom poslodavci, kolege s posla, ali i klijenti, poslovni partneri, kupci ili zadovoljne mušterije.


Gospođa Logarušić radi u kiosku Tiska već dugi niz godina, u konkurenciji je već drugi put, lani ju je prijavio zadovoljni kupac, a ove godine njen direktor koji je u prijavi napisao:


"Kao dugogodišnji rukovoditelj Regije u kojoj radi i gospođa Logarušić, mogu istaknuti kako je riječ o zaposlenici na koju smo svi u tvrtki ponosni i koja je pravi primjer onoga što bi prodavač trebao biti. Unatoč invaliditetu, svakog jutra već godinama (preko 35 godina radnog staža na kiosku), Mira biciklom dolazi iz Sesveta na posao (na kiosk kod Branimirove tržnice), te nasmijano i zadovoljno uslužuje naše kupce, koji nam redovno šalju mailove i poruke, hvaleći entuzijazam i ljubaznost te naizgled obične, a opet tako posebne prodavačice. Jednostavno, za Miru prepreke ne postoje.

Upravo su svi naši kupci i njihovo zadovoljstvo, pokazatelj ispravnosti posla kojeg Mira svakodnevno obavlja. Vjerujemo kako će ove godine biti još uporniji i pomoći našoj prodavačici u osvajanju nagrade koju svakako zaslužuje".


Pa stoga, pomozimo svi našoj sugrađanki u ostvarenju zaslužene nagrade. Više o svemu pročitajte ovdje.


Video: Mali svjetionik

Vezane vijesti
Ažurirano: 12.3.2024. 12:57:24

Create Account