Sesvetske mažoretkinje su državne prvakinje

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 29.4.2019. 13:40:37
Sesvetske mažoretkinje su državne prvakinje

Foto: Sesvećanke

Sesvećanke su se vratile s još jednog državnog prvenstva koje je održano proteklog vikenda u Jastrebarskom s naslovima državnih prvakinja i medaljama oko vrata.



Naše su mažoretkinje ostavarile povijesni rezultat, osvojivši 2 zlata i broncu. Uz to po prvi puta su se okitile zlatom u formacijom obliku. Seniorke palice su osvojile zlatnu medalju te su proglašene državnim prvakinjama!  Naša solerica Ema Fumić obranila je zlato od prošle godine u kategoriji solo junior, dok su Petra Ivančić i Lana Plazanić osvojile 3. mjesto i brončanu medalju u kategoriji duo juniorki.


Zapažene rezultate u Jastrebarskom 27. i 28. travnja  postigle su i juniorke koje su u izninmno jakoj konkurenciji ostale nadomak medalje, osvojile su sjajno 4.mjesto.

Solo kadetkinja Lucija Klanac te solo seniorka Matea Kršak osvojile su sjajno 5.mjesto.


Kadetkinje su bile 7, te se zajedno s  navedenima plasirale na Europsko prvenstvo u Francuskoj krajem kolovoza u gradu Agenu.


"Želim zahvaliti svim roditeljima na ogromnoj podršci koju su nam pružali, svim djevojkama na trudu te upravi kluba. Bez svih nas ovog ne bi bilo. Cijela država sada zna za naše već velike Sesvete i za naše sjajne mažoretkinje. Bravo!", kazala je predsjednika Kluba mažoretkinja Sesvećanke i trenerica Silvija Jurinjak.


Doista, sve čestitke svim Sesvećankama uključenima u ova natjecanja.


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.9.2023. 16:58:18

Create Account