Sesvetsko sajmište ipak zatvoreno

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.12.2020. 15:52:33
Sesvetsko sajmište ipak zatvoreno

Foto: Sesvete danas

Nakon donošenja novih mjera postojalo je zrno nade da će za prehrambene artikle sajmište biti otvoreno, ali je ipak u potpunosti zatvoreno.



"Prošli četvrtak bio je posljednji sajmeni dan u Sesvetama i čini se da ga do Božića više neće biti", s pomalo tuge i žala komentirao nam je danas voditelj sesvetskog sajmišta Zdenko Tolić. 


Naime, nakon donesenih mjera nije bilo u potpunosti jasno može li nastaviti organiziranjem sajmova samo za prehranu, kao što su ostale otvorene i gradske tržnice, pa se voditelj Tolić dao u potragu za pozitivnim pravorijekom nadležnih. 


Usput je, kako između redaka doznajemo, dobio i jezikovu juhu zbog te inicijative. 


"Pa jasno mi je da smo morali zatvoriti naše ugostitelje ovdje na sajmu, niti buvljak više ne prolazi, u potpunosti razumijem prijeku potrebu da se drastično smanji ova zdravstvena pošast, ali mislio sam, kad su već ostale otvorene gradske tržnice, možda bi isto moglo vrijediti za ovo sajmište, koje usput rečeno, ima daleko više prostora nego ijedna gradska tržnica, tako da se moglo organizirati daleko sigurnija prodaja negoli na placevima. Ali evo ne ide", zaključuje Tolić dodajući kako mu je ponajviše žao naših OPG-ovaca koji su toliko toga pripremali za prigodnu božićnu prodaju, ali sad ništa od toga. 


Umjesto toga preporuka je građanima da nahrupe u trgovačke centre. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.4.2024. 15:37:01

Create Account