Svečanom skupštinom obilježeno 40 godina djelovanja DVD-a Glavničica

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.5.2023. 16:01:05
Svečanom skupštinom obilježeno 40 godina djelovanja DVD-a Glavničica

Foto: Sandra Photography

Povodom 40 godina osnutka i rada članovi DVD-a Glavničica održali su svečanu skupštinu s izvješćem o 40 godina povijesti tog društva.




Protekle je subote u društvenom domu u Glavničici održana svečanost povodom obilježavanja 40 godina od osnutka i djelovanja ovog vatrogasnog društva. Svečanu skupštinu je vodio tajnik Damir Kostanjski, a o osnutku, te usponima i padovima, kao i današnjem trenutku aktivnog djelovanja društva izvještaj je podnio predsjednik Ivan Čižmek.


Skupštini su nazočili mnogobrojni uzvanici i ugledni gosti među kojima izaslanik gradonačelnika Tomaševića Mario Hrgović iz Gradskog ureda za civilnu zaštitu. U ime Vatrogasne zajednice grada Zagreba izaslanik je bio zamjenik predsjednika predsjedništva zajednice Srećko Bahlen koji je pohvalio rad društva u proteklim godinama, te posebno svojedobno jednu od najboljih državnih natjecateljskih ekipa. 


Društvo je plaketama i zahvalnicama zahvalilo pojedincima i organizacijama za podršku u radu društva, a posebno je, prema riječima izaslanika Bahlena lijepo bilo uručiti vatrogasne članske iskaznice društva najmlađim vatrogascima, budućnosti DVD-a Glavničica. Dok su oni tu, za ovo agilno društvo nema bojazni.


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.6.2023. 9:57:33

Create Account