U DVD Planina Donja stigla oprema kupljena europskim novcem

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.5.2022. 11:37:16
U DVD Planina Donja stigla oprema kupljena europskim novcem

Foto: DVD Planina Donja

DVD Planina Donja realizirao je EU projekt "Financiranje službi zaštite i spašavanja za potrebe stanovništva pogođenog potresom od 22.03.2020."
Vrlo aktivno DVD Planina Donja zajedno je s još pet - šest sesvetskih vatrogasnih društava vrlo aktivno sudjelovao u tehničkoj pomoći postradalima od velikog zagrebačkog potresa. Prilikom mnogih intervencija u tom razdoblju oštetila se ili od upotrebe rashodovala velika količina opreme koja je sada sudjelovanjem u natječaju europskih fondova, zamijenjena novom. 


Tako je Dobrovoljno vatrogasno društvo Planina Donja sklopilo ugovor s MUP-om  (FSEU.2021.MUP) o dodjeli bespovratnih sredstava u sklopu projekta “Financiranje službi zaštite i spašavanja za potrebe stanovništva pogođenog potresom od 22.03.2020. godine na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske i Zagrebačke županije.


Ukupna vrijednost opreme u iznosu 116.650,00 kn financirana je iz Fonda solidarnosti Europske unije, a sredstva su iskorištena u potpunosti za izvanrednu nabavu nove vatrogasne opreme koju će vrijedni vatrogasci Planine Donje upotrijebiti za buduće akcije zaštite i spašavanja.


Vezane vijesti
Ažurirano: 26.1.2020. 16:10:37

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account