U neopreznom pretrčavanju ceste teško ozlijeđena djevojčica u naselju Iver

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 16.6.2024. 11:55:05
U neopreznom pretrčavanju ceste teško ozlijeđena djevojčica u naselju Iver

Foto: Sesvete danas

Djevojčica je neoprezno pretrčavala cestu nedaleko od pješačkog prijelaza, a vozilo je na nju naletjelo radi prebrze vožnje.Prema policijskoj informaciji, jučer u subotu 15. lipnja oko 11. 45 sati, pješakinja (dijete) kretala se mekim terenom s istočne strane kolnika Ulice bedema ljubavi na području naselja Iver u smjeru sjevera. Dolaskom sjevernije od raskrižja s Ulicom Ivice Perića za oko 30 metara sjevernije od obilježenog pješačkog prijelaza, neoprezno je pretrčavala navedeni kolnik u smjeru zapada, a da se prije stupanja na kolnik nije uvjerila da to može učiniti na siguran način te se nije koristila vidno ucrtanim i obilježenim pješačkim prijelazom, koji se nalazi u zoni od 50 metara od mjesta njezinog prelaženja kolnika. 


Tada je na nju, u kočenju, prednjim dijelom naletio osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 38-godišnjak, a kretao se Ulicom bedema ljubavi u smjeru sjevera te se približavajući djeci koja su se kretala mekim terenom s njegove desne strane nije kretao s osobitim oprezom da vozilo može pravodobno zaustaviti u slučaju potrebe.

 

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena pješakinja (dijete), a liječnička pomoć pružena joj je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.6.2024. 10:37:08

Create Account