U Sesvetskoj Sopnici zapalio Audi i potom pucao na rođaka vlasnice automobila

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.10.2022. 12:41:24
U Sesvetskoj Sopnici zapalio Audi i potom pucao na rođaka vlasnice automobila

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Policija je izvijestila o noćašnjem događaju u Sesvetskoj Sopnici koji je nazvala pokušajem ubojstva.



Prema policijskom izvještaju, noćas, oko 3.15 sati u Sesvetskoj Sopnici, Novoselska ulica, na nogostupu, 53-godišnjak je lakozapaljivom tekućinom polio parkirani osobni automobil marke Audi osječkih registarskih oznaka u vlasništvu 28-godišnjakinje. U tome ga je uočio član njene obitelji te je u namjeri da ga spriječi izašao iz kuće na što je 53-godišnjak iz vatrenog oružja prema njemu ispalio više hitaca nanijevši mu ustrijelne rane u predjelu tijela i ekstremiteta. Potom je otvorenim plamenom izazvao požar navedenog automobila te pobjegao. 


Ozlijeđenom muškarcu liječnička pomoć pružena je u Kliničkoj bolnici Dubrava, a težina ozljeda za sada nije poznata. Za muškarcem, poznatim policiji, koji se dovodi u vezu s ovim događajem, intenzivna je potraga. Očevid i kriminalističko istraživanje su u tijeku.


Foto: Facebook/JVP Zagreb


Požar su ugasili vatrogasci JVP-a postaja Dubrava koje su pozvali stanari okolnih zgrada. Vatrogasci su u svojoj objavi naveli da im je policija savjetovala dane počnu odmah gasiti, jer se čuje pucnjava. No, vatrogasci su odmah obavili svoj posao.



Vezane vijesti
Ažurirano: 8.10.2022. 9:41:33

Create Account