U Sesvetskom Kraljevcu rafalom po fasadi rješavao račune

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.1.2019. 22:26:05
U Sesvetskom Kraljevcu rafalom po fasadi rješavao račune

Foto: Ilustracija

Zagrebačka policija  priopćila je da je dovršila kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim za prijetnju, oštećenje tuđe svari i nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.



Zagrebačka policijska uprava priopćila  je da su njeni službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela „Prijetnja“, „Oštećenje tuđe stvari“ i „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“.


Sumnja se da se 8. siječnja 2019. godine pola sata iza ponoći, nakon prethodnog verbalnog i fizičkog sukoba s oštećenim 33-godišnjakom u caffe baru, u namjeri da ga zastraši, dovezao vozilom do njegove kuće u Ulici Dragutina Domjanića u Sesvetskom Kraljevcu, te iz vozila izvadio automatsku pušku, čije je posjedovanje građanima zabranjeno, iz koje je ispalio oko 15 hitaca prema kući. 


Na kući, u kojoj se u tom vremenu nitko nije nalazio, nastala su oštećenja na fasadi i dvama prozorima. Osumnjičeni je ubrzo nakon toga uhićen u jutarnjim satima 8. siječnja te je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku dok je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.


Vezane vijesti
Ažurirano: 11.2.2024. 10:31:26

Create Account