Udruga umirovljenika Sesvetskih Sela izbornom skupštinom obilježila 10 godina postojanja

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.6.2023. 10:27:02
Udruga umirovljenika Sesvetskih Sela izbornom skupštinom obilježila 10 godina postojanja

Foto: Udruga umirovljenika S. Sela

Prije 10 godina osnovana je Udruga umirovljenika Sesvetskih Sela koja je u subotu izabrala novo vodstvo i obilježila mali jubilej.




Udruga umirovljenika Sesvetskih Sela osnovana je 2013. godine, a osim građana treće dobi iz tog naselja, u nju su se s vremenom uključili i umirovljenici iz većeg dijela sesvetskog područja. 


Proteklog je vikenda Udruga održala izbornu skupštinu kojom je nakon službenog i svečanog dijela uz veselicu obilježen jubilej desete godišnjice osnutka i djelovanja kroz Maticu udruženja umirovljenika grada Zagreba,  time ujedno i srodne Hrvatske institucije.


U izbornom postupku za novu predsjednicu izabrana je dosadašnja Ankica Carić, njezin zamjenik je Branimir Perišić, a tajnica Slavica Vekić. Peteročlansko predsjedništvo još čine Slavica Škurdija i Marija Crnčević. 


Na skupštini su nazočili dopredsjednik Matice umirovljenika grada Zagreba Branko Matun i predsjednik Mjesnog odbora Sesvetska Sela Mato Fofić.  U svečanom dijelu skupštine članovima osnivačima udruge koji svih deset godina vjerno djeluju u udruzi uručena su priznanja.


Vezane vijesti
Ažurirano: 7.6.2020. 10:14:17

Create Account