UHDDR Sesvete održao skupštinu i djeci članova dijelio darove

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.12.2019. 14:25:06
UHDDR Sesvete održao skupštinu i djeci članova dijelio darove

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

UHDDR Sesvete u Staroj školi u Vugrovcu održao je izvještajnu skupštinu i organizirao podjelu darova djeci ili unucima njihovih članova.



Dopredsjednik udruge Kruno Kašić održao je uobičajeno emitivni govor podnoseći izvještaj o radu kojim je izvijestio o mnogobrojnim aktivnostima ove udruge umjerene u cilju zaštite i poboljšanja života članova udruge, veteranima Domovinskog rata. Skupštinu su pozdravili mnogobrojne srodne udruge iz okolnih gradova i općina, Jasna Židak, u ime MO. Vugrovec i KUD-a Dragutin Domjanić Vugrovec s kojim UHDDR Sesvete vrlo usko surađuje, te vugrovečki župnik vlč. Filip Lucić.


Zaslužnim članovima i donatorima uručene su zahvalnice, a potom su djeca, danas uglavnom unuci negdašnjih ratnika, konačno dočekala dolazak Djeda Božićnjaka i naravno, njegovih poklona. Nakon što su mu otpjevala vesele pjesmice, djedica je svakoga od mališana (a i neke mame), posjeo u krilo i uručio prigodan dar uz neizmjerno oduševljenje svih nazočnih, ne samo mališana. 


Ove su godine darovi bili prilično bogati, dakle donatori, prijatelji ove braniteljske udruge pokazali su se široke ruke na čemu im je dopredsjednik Kašić najtoplije čestitao, kao što je na završetku službenog dijela svim nazočnima čestitao blagdane.


Cijela večer trajala je do dugo u noć uz prigodnu zakusku  koju su priredili vrijedni kuhari, članovi udruge,  Mališani su ipak nešto ranije krenuli doma, ubrzo nakon odlaska najdražeg im lika. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 17.12.2023. 15:18:33

Create Account