Uskrsna radionica za djecu održana u Đurđekovcu u organizaciji mjesnog SDP-a

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.4.2022. 13:08:45
Uskrsna radionica za djecu održana u Đurđekovcu u organizaciji mjesnog  SDP-a

Foto: Snježana Prusec Kovačić

MO SDP-a Đurđekovec ove je nedjelje imao akciju za djecu, organizirao je radionicu povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa.




U prostorijama Mjesnog odbora Đurđekovec na Cvjetnicu od 14 h održana je radionica izrade čestitaka, ukrašavanja pisanica, bojanja i izrade ukrasa za Uskrs. Organizatorice i voditeljice ove kreativne radionice bile su Anica Brozović, koja je ujedno i predsjednica MO SDP-a Đurđekovec i Snježana Prusec-Kovačić, učiteljica.


Akciju je obišao i pohvalio predsjednik SDP-a Sesvete, Damir Pigac, koji je naglasio da je ova današnja kreativna radionica na tragu onoga što ovo novo vodstvo želi. A to je, pokazati kako Politika nije samo politika i da je važno izaći van  i djelovati u lokalnoj i široj društvenoj zajednici.


"Upravo ovakve i slične akcije potrebne su da bi imali što bolju komunikaciju s našim sumještanima, čuli njihove potrebe, probleme i doprinijeli boljitku naše zajednice", rekao je tom prigodom Pigac.


Kreativna radionica okupila je dvadesetak djece različitih uzrasta, a priključile su se i vrijedne mame.


„Bilo mi je jako lijepo i dobro“, rekla je sedmogodišnja Iva. „Želim doći opet“, riječi su jednog dječaka.

„A kada će radionica biti opet?“ upitala je jedna veća djevojčica. I mame nisu krile zadovoljstvo te su se uključile u oslikavanje eko platnenih torbica.


"Upravo ovako pozitivne reakcije naših mještana i zadovoljstvo koje pruža okupljanje poslije pandemije koronavirusom daje nam snagu i volju da nastavimo organizirati humanitarne i slične akcije koje imaju za cilj okupljanje i uključivanje što većeg broja građana", rekle su organizatorice ove radionice.


Članovi MO SDP-a Đurđekovec, ovom akcijom  pokazali su da se ne bave samo sobom već su prisutni i žive u zajednici, brinu su za nju, te  žele potaknuti i druge na takvo razmišljanje i djelovanje.


MO SDP-a Đurđekovec već ima u planu  i nove aktivnosti.


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.4.2024. 14:45:41

Create Account