Uskrsnu čestitku svima koji slave u našoj gradskoj četvrti uputio je preč. Mario Migles

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.4.2023. 13:05:44
Uskrsnu čestitku svima koji slave u našoj gradskoj četvrti uputio je preč. Mario Migles

Foto: Župa Svih Svetih

Svim Sesvećanima koji slave Uskrs čestitku je uputio sesvetski župnik  preč. Mario Migles.Uskrsnu čestitku svim vjernicima gradske četvrti Sesvete i svima koji slave ovaj najveći kršćanski blagdan uputio je sesvetski župnik  preč. Mario Migles. 


"Na dan Uskrsa Poslanica Kološanima nam progovara  važnu rečenicu: Za onim gore težite, ne za zemaljskim. Sve nam je dobro poznato braćo i sestre. Od djetinjstva učimo da je zemaljski život prolazan i da se svojim djelima pripremamo za nešto puno veće. Koliko doista to vjerujemo? Koliko uopće vjerujemo da je Krist stvarno pobijedio smrt i da nam je On svojim milosrđem garancija proslave na nebu? Mnoge situacije nas remete i zbunjuju. Mnogi neprijatelji nas omalovažavaju i vrijeđaju. Ostanimo postojani i vjerni Kristu koji je jači od svakog neprijatelja pa i od grobne jame. On uskrsnuo, i mi ćemo uskrsnuti na novi život.


Sretan vam Uskrs braćo i sestre. Budite utjeha i snaga svakome koji tuguje i koji nema nade. Govorite i svjedočite, Krist je pobjednik. Njemu slava i čast. Amen".


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.4.2024. 14:45:41

Create Account