Vozačica sinoć smrtno stradala u Kraljevečkim Novakima u naletu BMW-a na njeno vozilo

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 26.1.2021. 13:24:41
Vozačica sinoć smrtno stradala u Kraljevečkim Novakima u naletu BMW-a na njeno vozilo

Foto: Google

Policija je izvijestila o sinoćnjoj teškoj prometnoj nesreći na ulazu u Krajevečke Novake.



Teška prometna nesreća dogodila se u ponedjeljak, 25. siječnja oko 21 sat na ulazu u Kraljevečke Novake.  Prema očevidu, 22-godišnji državljanin Republike Rumunjske upravljao je osobnim automobilom marke BMW 5 slovenskih nacionalnih oznaka, a kretao se Selskom cestom u Sesvetama u smjeru zapada. Dolaskom do kućnog broja 2, nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste nakon čega je, suprotno vidljivo postavljenom prometnom znaku, a preko pune uzdužne linije na kolniku, u izbjegavanju naleta na vozilo ispred sebe prešao vozilom na dio kolnika namijenjenog za promet vozila iz suprotnog smjera uslijed čega je naletio na osobni automobil marke Škoda Fabia zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 61-godišnjakinja, a kretala se kolnikom Selske ceste u smjeru istoka.


U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen maloljetni putnik iz osobnog automobila marke BMW 5 slovenskih nacionalnih oznaka, te mu je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb, dok je 61-godišnjakinja smrtno stradala na mjestu događaja, te je tijelo prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.


Policija nije izvijestila je li strani vozač strane registarske oznake vozila koji je očito svojom krivnjom u nesreći oduzeo život drugoj sudionici nesreće uhićen. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.2.2024. 16:52:54

Create Account