Vugrovečki vatrogasci održali godišnju skupštinu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.1.2020. 12:45:33
Vugrovečki vatrogasci održali godišnju skupštinu

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Velika dvorana vugrovečke stare škole bila puna predstavnika prijateljskih društava koji koji su time odali priznanje radu ovog vrijednog društva.



Bila je to 10 skupština ovog, na papiru, mladog društva. Zbog raznoraznih birokratskih odnosno administrativnih razloga ovo društvo obilježava svoj osnutak koji je uslijedio nakon višegodišnje pauze od kako je negdašnji vugrovečki DVD prestao radom. Ustvari, ovi današnji vatrogasci nastavljaju tradiciju vugrovečkog vatrogastva starog više od sedam desetljeća. 


Nazočne je pozdravila izaslanica gradonačelnika Bandića, Zlata Trošelj, vijećnica Vijeća g.č. Sesvete, kojima su se nakon usvajanja izvještaja i planova obratili ravnatelj vugrovečke Osnovne škole Vlado Vuger, prijatelj društva, bivši saborski zastupnik i predsjednik sesvetskog SDP-a  Draženko Pandek, predsjednik UHDDR-a Sesvete Marijo Đurković i na koncu delegat Vatrogasne zajednice Grada Zagreba Ljudevit Ivatek, član upravnog odbora zajednice.


"U prošloj je godini vatrogasna zajednica u ovo društvo uložila 156 tisuća kuna u različitoj opremi i za razičite namjene, a to sigurno ne bi da društvo nije jako aktivno", rekao je tom prigodom Ivatek.


Uz operativne vatrogasce, Vugrovčani se diče i sa svojim natjecateljskim potencijalom, pa će tako ove godine sudjelovati i na državnom prvenstvu. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 28.1.2024. 14:29:42

Create Account