Započeli su Dani tehničke ispravnosti vozila

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 18.11.2019. 15:56:12
Započeli su Dani tehničke ispravnosti vozila

Foto: Plakat

HAK i Centar za vozila Hrvatske u sklopu Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa poziva vozače na preventivni pregled njihovih vozila.
Tijekom akcije vozači dragovoljno mogu dovesti svoja vozila u bilo koju stanicu za tehnički pregled vozila gdje će se na vozilu (bilo koje marke i tipa) besplatno pregledati osnovni sklopovi bitni za sigurnost prometa na cestama.


Hrvatski autoklub  i Centar za vozila Hrvatske pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, od 25. do 30. studenog 2019. godine (od ponedjeljka do subote), u svim stanicama za tehnički pregled u Republici Hrvatskoj organiziraju preventivno – sigurnosnu akciju nadzora tehničke ispravnosti vozila pod nazivom ''Dani tehničke ispravnosti vozila 2019.''.


Cilj akcije je povećanje stupnja tehničke ispravnosti vozila i poticanje što većeg broja vozača da vlastito vozilo preventivno podvrgnu kontroli ispravnosti te na taj način otklone mogućnost događanja prometne nesreće uvjetovane tehničkom neispravnošću vozila, a kroz savjetodavnu i tehničku pomoć od strane stručnog osoblja ukazivati će se na značaj uklanjanja neispravnosti na vozilu.
Vezane vijesti
Ažurirano: 21.4.2024. 12:12:03

Create Account