Započinje izgradnja vrtića u Kašini, u Vugrovcu uskoro završavaju radovi na školi

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.5.2022. 16:32:00
Započinje izgradnja vrtića u Kašini, u Vugrovcu uskoro završavaju radovi na školi

Foto: Sesvete danas, Borko Samec/arhivska fotografija

Luka Korlaet je izjavio da će radovi na izgradnji dječjeg vrtića u Kašini započeti naredni tjedan, a škola u Vugrovcu trebala bi biti u potpunosti useljiva do početka školske godine.




Na redovnoj tjednoj konferenciji za medije zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet izjavio je da će građevinski radovi na postpotresnoj sanaciji i dogradnji škole u Vugrovcu završiti negdje do početka srpnja. Kroz ljeto škola bi trebala biti u potpunosti opremljena i nova nastavna godina trebala bi započeti početkom rujna  novoj školskoj zgradi.   Najavio je da će općenito o stanju obnove oštećenih škola govoriti na narednoj presici slijedeći utorak.


Korlaet je naknadno najavio početak radova na dugo očekivanoj izgradnji dječjeg vrtića u Kašini koji bi, kako je rekao, trebali započeti idući tjedan. Nije precizirao dan niti išta više od toga, ali ako je to točno, to je velika vijest kako za samu Kašinu i okolna naselja, tako i za cijelo Prigorje. 


Nadajmo se da ćemo s najavljenim početkom radova u Kašini nešto više moći doznati i o još duže očekivanim radovima početka izgradnje dječjeg vrtića u Sesvetskom Kraljevcu. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 7.4.2024. 17:22:56

Create Account