Započinje memorijalni malonogometni turnir Tomislava Židaka

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.7.2022. 14:29:32
Započinje memorijalni malonogometni turnir Tomislava Židaka

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Memorijal "Tomislav Židak" igra se na malonogometnom igralištu kod vugrovečke stare škole ovog vikenda, a prve utakmice započinje već u petak kasno popodne.Prerano preminuli doajen sportskog novinarstva, specijalist upravo za nogomet, Vugrovčan Tomislav Židak ostavio je dubok trag svog djelovanja u sportskom novinarstvu, a njegovi sugrađani, sportaši, rekreativci ili samo sumještani koji žele očuvati spomen na njega, prije koju su godinu utemeljili memorijalni malonogometni turnir nazvan njegovim imenom. 


Ove godine sudjeluje dvadesetak momčadi, a uz mnogobrojne sponzore i donatore, kao i medijsku potporu naše redakcije, sve se odvija pod medijskim pokroviteljstvom Jutarnjeg lista, kuće u kojem je Židak godinama stvarao svoje najveće nogometne napise. 


Iako utakmice već započinju danas, u subotu je otvorenje, uz igralište bit će i šator s ugostiteljskom ponudom i muzikom, a finalne utakmice igrat će se u nedjelju u predvečernjim satima. Očekuje se da će glavne nagrade predati Tomičina supruga Snježana, vjerojatno u društvu kćeri i unuke.


Vezane vijesti
Ažurirano: 24.5.2023. 11:31:58

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account