Završio Memorijal Josip Briški, pobjednik Rio

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.9.2020. 8:53:10
Završio Memorijal Josip Briški, pobjednik Rio

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Sinoć je na sportskim terenima Ante Starčević u Dubravi završio prvi Memorijal Josip Briški.



Sudjelovale su 32 momčadi, igran je izvrstan mali nogomet na umjetnoj travi, a sinoć pod reflektorima završila je vrlo zanimljiva finalna utakmica između ekipa Prtenjača gradnja iz Sesveta i Nogometna škola Rio iz Dubrave. Pobijedili su dečki iz Dubrave rezultatom 2:1, a Sesvećani su doslovno u posljednjim sekundama imali prigodu izjednačiti, lopta je udarila u stativu i tu je bio kraj. 


Poredak najboljih momčadi i nagrađeni pojedinci.


1. NŠ Rio Dubrava

2. Prtenjača gradnja Sesvete

3. Trnje

4. Agram omega


Za najboljeg igrača turnira proglašen je Luka Grgić iz momčadi Prtenjača gradnja, najbolji strijelac također dolazi iz ekipe osjajača drugog mjesta, dok je za najboljeg golmana proglašen Renato Čibarić.


Nakon završetka turnira na obližnjoj je livadi zapaljen veliki broj baklji u čast pokojnog Briškog uz skandiranje njegovog imena. Da ne bi bilo požarne ugroze pobrinuli su se dečki iz DVD-a Sesvete koji su dežurali s terenskim vozilom. 


Turnir su izvrsno organizirali članovi sportskog društva Ante Starčević iz Dubrave. 


Inače, pokrenuta je inicijativa za imenovanje jedne ulice u Sesvetama imenom pokojnog Josipa, taj je postupak u proceduri, odluku donosi gradska skupština, a moguće je da bi Grička ulica u Sesvetama mogla u skoroj budućnosti biti imenovana upravom po Briškom.


Video: Sesvete danas

Create Account