Zbog radova privremeno se u jednom dijelu zatvaraju Šimunčevečka i Brestovečka

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 21.3.2024. 13:23:33
Zbog radova privremeno se u jednom dijelu zatvaraju Šimunčevečka i Brestovečka

Foto: Borko Samec/Sesvete danas, ilustracija

Šimunčevečka se zatvara od Ulice Đure Popovića do Ulice Šiletići, a Brestovečka kod raskrižja sa Zagrebačkom.
Gradske službe izvijestile su o radovima na prometnicama u Sesvetama radi čega će dvije prometnice imati privremenu regulaciju prometa. Nakon završetka radova u Ulici Đure Popovića u Sesvetama, radovi se nastavljaju na glavnom prometnici koja spaja autobusnim prometom Šimunčevec i Sesvete. Tako će dio Šimunčevečke privremeno biti zatvoren, a Brestovečka kroz vikend na raskrižju sa Zagrebačkom. Prenosimo gradsku obavijest:


Privremena regulacija prometa – Šimunčevečka cesta


Šimunčevečka cesta na dijelu od Ulice Đure Popovića do Ulice Šiletići će zbog izvođenja radova uređenja kolnika biti zatvorena za sav promet od petka, 22. ožujka od 8:00 sati, do subote 30. ožujka do 4:00 sata.

Obilazni pravac:

Šimunčevečka cesta – Dobrodolska ul. – Vugrovečka c. – Zlatarska ul. – A. Šenoe –Slatinska ul. – Đure Popovića i obratno.

Sve sudionike u prometu molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju razumijevanja zbog mogućih poteškoća u prometu.


Privremena regulacija prometa – Brestovečka cesta


Zbog radova na izgradnji kanalskog priključka, Brestovečka cesta kod raskrižja sa Zagrebačkom cestom bit će zatvorena za sav promet u subotu 23. ožujka od 8:00 sati, do nedjelje 24. ožujka do 17:00 sati.

Obilazni pravac za vrijeme radova bit će:

Brestovečka cesta – A. Krizmanić – Zagrebačka cesta i obratno.

Za vrijeme radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Sve sudionike u prometu molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju razumijevanja zbog mogućih poteškoća u prometu.Vezane vijesti
Ažurirano: 8.2.2024. 17:26:47

Create Account